Informare privind evolutia proiectului

 

 

In primul trimestru al desfasurarii proiectului “Prima reţea de peşteri speoturistice din România – model de valorificare durabilă a patrimoniului carstic”, mai precis in perioada 15.02.2016 – 15.05.2016, Centrul pentru Arii Protejate si Dezvoltare Durabila a desfasurat urmatoarele activitati, conform proiectului cofinantat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană Extinsă:

 

  1. A fost constituita Unitatea de Implementare a Proiectului (U.I.P.).

 

  1. A avut loc achizitia si contractarea celor mai importante activitati din cadrul proiectului, studiile si planurile de management pentru cele zece pesteri speoturistice vizate.

 

  1. Au fost realizate si achizitionate imaginile foto si video necesare realizarii brosurii si albumului foto care urmeaza sa fie tiparite pe parcursul proiectului.

 

  1. La data de 26.02.2016 a avut loc evenimentul de lansare a proiectului.

 

  1. A fost elaborat, aprobat si dat publicitatii comunicatul de presa redactat cu prilejul evenimentului de lansare a proiectului.

 

  1. A fost realizat si instalat panoul de informare amplasat la intrarea in spatiul ce gazduieste unitatea de implementare a proiectului.

 

ORADEA – 15.05.2016

 

Pentru orice alte informaţii necesare nu ezitaţi să ne contactaţi la: telefon 0359.401.556, 0740.244,837

 

PROIECT COFINANŢAT PRINTR-UN GRANT DIN PARTEA ELVEŢIEI, PRIN INTERMEDIUL CONTRIBUŢIEI ELVEŢIENE PENTRU UNIUNEA EUROPEANĂ EXTINSĂ.

Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de C.A.P.D.D. Bihor.

http://www.swiss-contribution.ro/

www.swiss-contribution.admin.ch/romania

 

Descarcă documentul în format pdf aici.